Samarbejdspartnere

Københavns Kommune

"Det der har fungeret rigtig godt for os i vores akutte samarbejde, er at I først og fremmest er så hurtige til at rykke ud, og at I kan se løsninger frem for begrænsninger..."

”Overordnet er vi jo rigtig glade for at samarbejde med jer, og jeg har efterhånden brugt jer en del gange nu, og meget i det akutte.

Det der har fungeret rigtig godt for os i vores akutte samarbejde, er at I først og fremmest er så hurtige til at rykke ud, og at I kan se løsninger frem for begrænsninger, forstået på den måde, at I er med på at de akutte opgaver vi ofte står i kalder på noget særligt. I har været gode til at finde ’de rigtige’ mennesker til opgaven, og jeg har set at det er dygtige medarbejdere I har og som arbejder med de opgaver som vi har stillet jer. Det er også noget vi hører fra de borgere i har arbejdet med, at de er glade for jer, at der er tillid og at de føler at de bliver behandlet godt.

Jeg har jo mest haft glæden af jer i det akutte, og så også på lidt længere sigt i en sag, vores storfamilie som I jo er kommet på. Men i forhold til det akutte, så er i meget fleksible, og I giver rigtig gode tilbagemeldinger og er gode til at sætte både kort/og langsigtede mål.
Ja, jeg vil anbefale Mentrax til andre. “

— Leder, Københavns Kommune

Gentofte Kommune

"Jeg oplever en gensidig tillid..."

”Jeg oplevede, at vi havde et rigtig godt opstartsmøde, og I har udvist den fornødne fleksibilitet. Jeg oplever også en gensidig tillid, som jo er vigtig for samarbejdet.”

— Social og handicap myndighed i Gentofte Kommune

Københavns Kommune

"Jeg har sat pris på, at vi har kunne drøfte nyopståede bekymringer, når det har været aktuelt"

Jeg har været rigtig glad for jeres tilgang til borgeren herunder familiebehandlers varme og store engagement, som har været tydeligt at mærke. Jeg har været glad for at få mails og opkald direkte fra familiebehandleren (også selv om jeg ikke har fået svaret tilbage) med en status på her og nu. Og jeg har sat pris på, at vi har kunne drøfte nyopståede bekymringer, når det har været aktuelt.

Alt i alt stor tilfredshed herfra.

Jeg siger tak for samarbejdet.”

— Sagsbehandler fra BBU Amager – Ungeliv

Gentofte Kommune

"Jeg har oplevet med alle dem jeg har været i kontakt med, at der har været en høj faglighed, samtidig med fede personligheder. Jeg vil klart anbefale Mentrax til mine kollegaer, både i og udenfor kommunen..."

”Jeg har faktisk kun gode ting at sige om jer og Mentrax. Jeg har oplevet med alle dem jeg har været i kontakt med, at der har været en høj faglighed, samtidig med fede personligheder som er mindst lige så vigtigt i arbejdet med mennesker. Ift. det lavpraktiske har jeg været særlig glade for jeres statusbeskrivelser, da de har taget højde for de mål der arbejdes med, og ikke 117 andre ting (udover det der er relevant, i arbejdet med målene). Det viser for mig, at I arbejder meget målrettet ift. den opgave der bliver ”bestilt”. Dertil kommer, at I altid også gør dén tand ekstra for de unge og familierne, som er med til at gøre I kan arbejde så godt om i kan i/med familierne. Jeg vil klart anbefale Mentrax til mine kollegaer, både i og udenfor kommunen.“

— Sagsbehandler, Gentofte Børn og Familie

Københavns Kommune

"Jeg synes Mentrax kom med nogle rigtig gode observationer af familien, som var konkrete og godt forklaret og set...."

”Jeg synes samarbejdet med Mentrax har været rigtig godt. Konsulenterne virkede til at have et godt samarbejde med vores familiebehandler, hvilket var rigtig vigtigt i den her sag. Jeg synes Mentrax kom med nogle rigtig gode observationer af familien, som var konkrete og godt forklaret og set. Vi vil helt sikkert gerne bruge jer igen hvis nødvendigt og jeg vil anbefale jer til kollegaer.“

— Sagsbehandler, Københavns Kommune

Borger tilknyttet Mentrax fra Københavns Kommune

Familiebehandlingen med Mentrax har været givende, og samarbejdet positivt. Jeg føler mig mere afslappet i min forældrerolle, og har genfundet troen på mig selv, og det jeg kan give mine børn

Mor til ung pige fra Høje Taastrup

Jeg føler vi har fået den hjælp vi havde brug for – jeg kan mærke at familien samler sig i stedet for at splittes. Jeg ser at mit barn er åben og tager imod hjælp og støtte og jeg blev overrasket over hvor meget hun havde delt første gang hun talte med familiebehandleren. Hun tror for første gang på, at nogen kan hjælpe os.
Det er første gang en status er blevet gennemgået med mig – Jeg føler I gider høre min mening

Mor til ung pige fra Københavns kommune

I kom ind i vores hjem, da det var svært, og vi er endt et andet sted i dag